Loading...

Control Live®: Cadira robotitzada convertible en llit
Control Live


Control Live®: Cadira robotitzada convertible en llit

Control Live

Coneix el nou llit hospitalari articulat de Control Live.

Control Live és una empresa amb un propòsit clar i una missió definida: millorar la qualitat de vida de les persones que enfronten limitacions de mobilitat i d'aquells que en tenen cura. Ho aconsegueixen a través de solucions innovadores, productes i serveis que optimitzen l'eficiència i l'excel·lència en la prestació de serveis tant a centres assistencials com a llars.

La seva filosofia se centra en lexperiència del client com la clau del seu èxit. Han estructurat els seus processos amb base a principis com el design thinking, l'organització àgil, el lean management i la qualitat total, posant un èmfasi especial en la centralitat de l'usuari i del client.

Valoren profundament l'apreciació i l'experiència emocional dels qui utilitzen els seus productes i serveis, assegurant que la seva satisfacció sigui la pedra angular de tot allò que fan.

A Control Live, compten amb un equip excepcional, format per individus altament compromesos i experimentats. Són un equip multidisciplinari que treballa de manera col·laborativa i estan completament identificats amb el propòsit del projecte, la missió, la visió i els valors de Control Live. Estan impulsats per la passió i la dedicació per marcar una diferència real a la vida de les persones amb mobilitat reduïda i els seus cuidadors.

Control Live®: Cadira robotitzada convertible en llit

Localització

C/ Vilatorrada, s/n,

08241 Manresa (Barcelona)

info@control-live.com

+34 937 947 250Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)