Loading...

Perfums per finançar el vostre viatge de final de curs
Perfumes fin de curso


Perfums per finançar el vostre viatge de final de curs

Perfumes fin de curso

Una manera de finançar el viatge de final de curs és venent perfums i ambientadors. A  www.perfumesfindecurso.es “Les Vents de Grasse” hi trobem perfums i ambientadors de gran qualitat a preus realment ajustats. Són productes amb una presentació d´alta perfumeria, són bons i atractius per a la venda.

Tenen un extens know-how i una gran experiència en importacions. El producte és molt bo i amb una alta concentració d'essències. Són perfums d'equivalència de llarga durada. Realitzen la importació dels components, així com de les matèries primeres. Fa més de deu anys que treballen colze a colze amb els centres educatius i donen totes les facilitats als tutors perquè puguin fer les gestions fàcilment.

Gràcies a la seva aplicació mòbil es poden fer totes les comandes. Reps el material i pagues després, i pots fer totes les gestions online. A la seva pàgina web hi trobareu tota la informació. Ús en fem un petit resum: El responsable (tutor, coordinador, professor…) us contacta i us envien gratuïtament, mostres i condicions. Si el producte i les condicions són del vostre gust, us envien una contrasenya per facilitar a tots els participants. Ells es registren i poden anar realitzant les comandes en línia, fàcilment i intuïtivament. I comencen a guanyar diners per poder fer el seu esperat viatge de final de curs.

Perfums per finançar el vostre viatge de final de curs

Localització

Passatge Fusteret, 1

08270 Navarcles (Barcelona)

info@ventsdegrasse.com

626 75 99 71Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)