Loading...

Solucions PRFV per a enginyeria i tractament d'aigües
Trepovi


Solucions PRFV per a enginyeria i tractament d'aigües

Trepovi

Presentem l'empresa Trepovi que treballa amb solucions en PRFV per a l'enginyeria i el tractament d'aigües. Estan especialitzats en la fabricació d'equips de polièster reforçat amb fibra de vidre (PRFV), destinats al tractament d'aigua, aire i emmagatzematge de productes químics. Els seus productes es classifiquen de la següent manera: Filtres de Pressió, Equips especials, Dipòsits d'Aigua, Tractament d'Aigües, Tractament de gasos i Dipòsits Productes Químics.

Tenen la seu a Solsona, i donen servei a clients internacionals. A Trepovi realitzen la fabricació d'equips de PRFV per:

AIGUA: Són especialistes en la fabricació i disseny de tot tipus de plantes compactes i equips per al tractament d'aigües, tant residuals com potables.

AIGUA POTABLE: Fabriquen dipòsits per a aigua potable amb la màxima qualitat i garantia.

AIRE: Fabriquen torres per al rentat tant de gasos com de líquids, sistemes d'absorció (scrubbers), desorció (stripping), biofiltres, etc.

PRODUCTES QUÍMICS: Especialistes en la fabricació de dipòsits per a producte químic, de totes les mides i formes, de simple o doble paret, amb aïllament, calefacció, etc.

A la seva pàgina web els detallen, expliquen el funcionament, els usos, es poden veure imatges dels diferents productes etc.

Solucions PRFV per a enginyeria i tractament d'aigües

Localització

Dirección: P.I. Santa Llúcia, C/ Paraires, 3, 25280 Solsona, Lleida (Spain)

Teléfono: +34 973 48 13 22

Email: poliester@trepovi.comContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)