Loading...

Lecco: Aplicacions termoadhesives i complements de merceria
Lecco Grison's SL


Lecco: Aplicacions termoadhesives i complements de merceria

Lecco Grison's SL

Recomanem LECCO GRISON'S SL. Empresa que va ser la primera indústria de productes tèxtils termoadhesius a Manresa (Barcelona). Lecco s'ha especialitzat en distribuir i fabricar productes termoadhesius amb l'objectiu d'evolucionar i adaptar els sistemes de producció a les necessitats de les noves generacions per tal d'oferir productes d'actualitat i de qualitat.

El seu actual catàleg de productes termoadhesius és variat i complet, amb productes com ara de cinteria tallada, complements tèxtils i accessoris de merceria, confecció i manualitats ... En el següent enllaç podeu descarregar el catàleg complet: Descàrregues de LECCO..

LECCO també posa a disposició dels seus clients serveis de personalització i adaptació de productes per ajudar en l'assoliment d'objectius. Amb una llarga experiència en el mercat nacional i internacional seu repte és la consolidació d'un projecte modern, adaptat a les noves tecnologies.

Si necessiteu productes de sector, contactar amb ells i segur que poden ajudar-vos o solucionar els vostres dubtes. Podeu contactar amb LECCO en el següent enllaç.

Lecco: Aplicacions termoadhesives i complements de merceria

Localització

C/ Navarcles, 19, PI “Els Dolors” 08243 Manresa, (Barcelona) SPAIN

T: +34 938 74 42 55 F: +34 938 74 32 61

E-mail: lecco@lecco.esContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)