Loading...

Articles de cotilleria: fabricació i distribució de Dalay
Dalay


Articles de cotilleria: fabricació i distribució de Dalay

Dalay

Avui us presentem la marca Dalay. Es tracta d'una marca especialitzada en fabricar i distribuir articles de cotilleria de qualitat, pràctics i bonics. Un dels seus principals objectius és aconseguir la qualitat dels seus productes per satisfer els clients. També treballen amb la premissa de la fabricació nacional i l'afany d'oferir nous articles per donar solucions a les noves necessitats i diverses demandes del mercat.

Dalay s'incorpora l'any 2018 a la signatura LECCO de Manresa. LECCO és especialista en la fabricació d'articles termoadhesius. Trobareu totes les propostes de Dalay a la seva pàgina web. A la web hi trobareu tots els productes per donar servei al mercat de la cotilleria i de la llenceria. La seva col·lecció específica de recanvis de moda íntima és molt completa, variada i de qualitat.

Al llarg d'aquests anys, Dalay s'ha posicionat com a referent d'aquest tipus d'articles i segueixen constantment treballant en la innovació i la investigació per donar articles i un servei de primera.

Articles de cotilleria: fabricació i distribució de Dalay

Localització

C/ Navarcles, 19

08243 Manresa

Teléfono: +34 938 74 42 55

E-mail: lecco@lecco.esContact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)